Ігуменя жіночої обителі УПЦ з Одеси відвідала старовинний український монастир у Вінницькій області

Під час паломницької поїздки до Вінницької області настоятелька Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря відвідала відому жіночу обитель у Браїлові на Вінничині. Цей монастир Української Православної Церкви добре відомий у православному світі багатьма святинями, серед яких Браїлівська Чудотворна ікона Пресвятої Богородиці.

Матушка Серафима мала тут нагоду помолитися з митрополитом Вінницьким і Барським Варсонофієм та сестрами Свято-Троїцького монастиря, вшанувати його прославлені багатьма чудесами святині.

«Свято-Троїцький монастир у м. Браїлові на Вінниччині - давня славетна українська святиня», - пише матушка Серафима на власній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Як і Одеський Свято-Архангело-Михайлівський монастир Браїлівська жіноча обитель постійно підносить свої молитви за Перемогу України та допомагає воїнам ЗСУ. Нещодавно на передову відправили велику партію смачної домашньої випічки, яка виготовлена руками черниць монастиря УПЦ у Вінницькій області.

Своїми враженнями від відвідин Свято-Троїцького Браїлівського жіночого монастиря матушка Серафима поділилася у вражаючому фоторепортажі, який опублікований у соцмережі Фейсбук.

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews