ДТП з перекиданням в Одеській області: водій загинув на місці

Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП у Березівському районі. Автопригода сталася на автодорозі між селами Вікторівка та Мар’янівка.

Попередньо правоохоронці встановили, що 39-річний житель Миколаївської області, керуючи автомобілем «Mitsubishi Lanser», на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням і допустив виїзд транспортного засобу за межі проїзної частини дороги з подальшим його перекиданням.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій загинув на місці.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

На місці працювали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції. В рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці помістили транспортний засіб на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Встановлюються повні обставини події.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews