Завершився архіпастирський візит митрополита Агафангела у південні райони Одеської області

20-21 вересня Високопреосвященніший Агафангел, митрополит Одеський і Ізмаїльський очолив святкові богослужіння в Олександрівській обителі на честь Різдва Пресвятої Богородиці.

22 вересня Владика освятив храм на честь апостолів Петра і Павла в с. Городнє, Болградського району.

Ввечері того ж дня митрополит Агафангел освятив поклінний хрест на місті зруйнованого храму в с. Олександрівка, Болградського району, а також відвідав Спасо-Преображенский кафедральний собор м. Болград.

23 вересня у Свято-Миколаївському храмі с. Новоселівка владика митрополит звершив Божественну літургію.

В останній день візиту, 24 вересня, митрополит Агафангел звершив Божественну літургію в Свято-Покровському кафедральному соборі м. Ізмаїла у співслужінні архієпископа Болградського Сергія та духовенства Ізмаїльського благочиння.

Парафіяни подякували митрополиту Агафангелу за молитву у такі насичені дні, за святкові богослужіння та архіпастирські настанови.

Прес-служба Одеської єпархії УПЦ запросила православних на богослужіння 28-29 вересня в Свято-Успенський Одеський чоловічий монастир з нагоди дня пам’яті преподобного Кукші Одеського. Урочисті богослужіння очолить блаженнійший Онуфрій, митрополит Київський і всієї України у співслужінні митрополита Агафангела, архієреїв УПЦ та духовенства єпархії.

«Молимося, щоб якнайшвидше закінчилася війна, настав довгоочікуваний мир та перемога і, щоб Пречиста Божа Матір завжди покривала нас Своїм омофором», - пише єпархіяальна прес-служба.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews