Силовики Одеси продовжують нічне відпрацювання міста

Традиційно, перед початком, з усіма підрозділами, задіяними на відпрацювання, був проведений об’єднаний інструктаж. Начальник Одеського районного управління № 1 Максим Бойко та начальник відділу поліції № 4 ОРУП № 1 Олександр Суржик довели до патрулів завдання та наголосили на основні заходи безпеки.

Патрулі перевіряли підозрілих осіб і автотранспорт, контролювали обмеження і заборони щодо продажу алкогольних напоїв після 22-ї години та своєчасного припинення роботи закладів. Також відпрацьовували осіб, які перебувають на превентивних обліках поліції, зокрема раніше судимих, кривдників та власників зброї. Приділялась увага і дітям, які у темну пору доби знаходились на вулиці без супроводу дорослих. Також стежили за дотриманням комендантської години та правил дорожнього руху.

Загалом було перевірено більше 1000 осіб, понад 400 транспортних засобів та майже 100 торговельних та розважальних закладів.

Під час відпрацювання правоохоронці розкрили ряд кримінальних правопорушень, серед яких крадіжки; незаконне поводження зі зброєю; незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту; порушення правил адміністративного нагляду.

Також було складено низку адміністративних матеріалів, зокрема за дрібне хуліганство; порушення правил адміністративного нагляду; порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння; порушення порядку провадження господарської діяльності; порушення встановлених законодавством вимог пожежної та техногенної безпеки; розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді; порушення правил дорожнього руху, зокрема перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху, керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції. Протягом двох днів було виявлено дев’ятьох нетверезих водіїв.

Крім того, правоохоронці виявили 81 порушника комендантської години.

Профілактичне відпрацювання міста триває. Закликаємо громадян відповідально ставитися до діючих обмежень, обумовлених правовим режимом воєнного стану, не ігнорувати вимоги чинного законодавства та з повагою реагувати на настанови поліцейських.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews