ДТП в Одеській області: автомобіль БМВ вдарив корову, яка не втрималася на ногах та придавила жінку

Поліцейські розслідують обставини ДТП на автодорозі сполученням Балта – Криве Озеро. Унаслідок автопригоди була травмована 34-річна жінка. Про її госпіталізацію правоохоронцям повідомили лікарі швидкої допомоги.

Поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля «BMW-X5», рухаючись у межах села Познанка-1 Любашівської ОТГ, не оцінив дорожню обстановку і здійснив наїзд на одну із корів, що йшли стадом по проїзній частині вулиці.
Тварина не постраждала, але не втрималася і впала, придавивши вагою свого тіла погоничку, яка йшла біля неї. Через кілька годин жінці стало зле і її каретою швидкої медичної допомоги доправили до лікарні.

Постраждалій діагностували перелом потиличної кістки, струс головного мозку та інші тілесні ушкодження.

Особу водія поліцейські встановили протягом кількох годин. Ним виявився 61-річний житель Балти. Поліцейським він пояснив, що залишив місце пригоди тільки після того, як жінка його запевнила, що з нею все гаразд.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження транспортний засіб поміщений на арештмайданчик, призначені судові експертизи, в тому числі перевірка водія на стан сп'яніння. Всі обставини події встановлюються.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews