Настоятель Свято-Олексіївського храму УПЦ в Одесі отримав подяку від Ради миру

Депутат Одеської обласної ради, голова обласної організації Ради миру Таміла Афанасьєва взяла участь в урочистостях з нагоди 135-річчя освячення, 30-річчя відновлення діяльності приходу та 10-річчя освячення відновленого Свято-Олексіївського храму Одеської єпархії УПЦ.

Там вона вручила Подяку настоятелю храму протоієрею Павлу Поліщуку.

«Одеська обласна Рада Миру висловлює свою подяку протоієрею Павлу Поліщуку за багаторічне служіння Господу, постійну соціально - гуманітарну допомогу мешканцям м. Одеси та Одеського регіону.

Команда миротворців щиро Вас вітає Вас із когортою знаменних та важливих у вашому житті дат: 135-річчям освячення Свято - Олексіївського храму; 30-ти річчям поновлення православної громади; 10-ти річчям освячення новоствореного Свято - Олексіївського храму.

Зичимо Вам миру, злагоди, взаєморозуміння, Божих благословінь у всіх ваших починаннях на духовній та соціальній ниві, порозуміння з громадою та духовними чадами. Нехай усі Ваші зусилля неодмінно вінчаються успіхом, нехай парафіяни ніколи не втратять доброї віри і любові до Бога, нехай у Вашому житті завжди горить вогонь надії», - пише Таміла Афанасьєва на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Нагадаємо, що духівництво та парафіян храму привітав з урочистостями також і Одеський міський голова Геннадій Труханов, інші почесні гості.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews