ДТП в Одеській області: постраждалого водія терміново госпіталізували до хірургічного відділення лікарні

Біля села Орлівка сталась аварія з участю вантажівки. В результаті цистерна з маслом опинилась в кюветі на боку, а її водій – у пастці, з якої самотужки вибратись не зміг. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на пресслужбу Ізмаїльського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області.

Прибулі на місце події рятувальники виявили, що так просто дістати водія не вдасться. Тому їм довелось застосувати гідроінструмент, щоб врятувати людину, яка почувала себе погано, знаходячись у кабіні. Через деякий час рятувальна операція завершилась успіхом, і водія 1976 року народження було спочатку передано медикам швидкої невідкладної допомоги, а потім – терміново госпіталізовано до хірургічного відділення Ренійської ЦМЛ у стані середньої важкості, попередній діагноз – загальна черепно-мозкова травма.

Окремо зазначимо, що на місці ДТП стався розлив рослинної олії, яка частково витекла на проїжджу частину і частково – на узбіччя на площі 25 м кв. Рятувальники вжили необхідних заходів, щоб прибрати речовину з дороги та не допустити аварій через слизьку ділянку.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews