В Ізмаїльській міській територіальній громаді виховується 114 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування

Така інформація стала відома у привітанні ізмаїльчанам усиновлювачам, опікунам, піклувальникам та прийомним батькам.Його оприлюднив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко з нагоди Дня усиновлення.

"Сьогодні, в умовах широкомасштабної агресії російської федерації проти нашої України, тисячі дітей залишаються сиротами, втрачають зв’язок з рідними та потрапляють у складні життєві обставини.

Але ворог не зможе відібрати у наших дітей право виховуватись у щасливому українському родинному колі, бо щодня у цей складний час ми продовжуємо опікуватись маленькими українцями, дбати про захист та безпеку кожної дитини.

Діти – найдорожче багатство кожної людини.

В них – надія на щасливе майбутнє наших сімей, всього українського роду", - пише мер Ізмаїла.

Андрій Абрамченко повідомив, що в Ізмаїльській міській територіальній громаді виховується 114 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою і піклуванням у прийомних сім’ях.

"Ці родини відкрили дітям своє серце, розділили з ними свою любов і душевне тепло. Дали кожній дитині найважливіше — щастя мати маму і тата.

Від імені громади нашого міста висловлюю велику вдячність всім небайдужим до долі дітей.

Ви щодня доводите їм свою любов і турботу, зігріваєте теплом у своїх родинах.

Українці мають велике серце, і в цьому — наша сила, душа нашого народу.

Кожної хвилини ми наближаємо Перемогу, щоб повернути нашим дітям сонячні ранки без тривог, безтурботне дитинство та радісне майбуття", - йдеться у привітангні.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews