Двоє поранених під час ракетного обстрілу Одеської області перебувають у реанімації

Трьох чоловіків, які в ніч на 13 вересня отримали травми внаслідок російської атаки по портах Подунав’я, доставили в одну з одеських лікарень. Про їхній стан Суспільному розповіла опікова хірургиня Марія Власова, передає “Бессарабія INFORM”.

За її словами, двоє з поранених перебувають у реанімації. Крім опіків у них контузії та осколкові поранення.

“Двоє у важкому та вкрай важкому стані, зараз перебувають у реанімації. Один постраждалий середньої важкості, ми будемо їм займатися у відділенні. У медицині дуже важко давати якісь прогнози, але хворі будуть у реанімації не менш ніж місяць”, — розповіла хірургиня.

Лікарка-інтерн Тетяна Рібакан супроводжувала пораненого, у якого опіки 30% тіла. За її словами, у дорозі все було нормально, хоча зайняла вона багато часу через затори із фур.

“Хворий, якого я транспортувала, був з опіками 30 відсотків, стан в нього був середній. Під час дороги пацієнт був стабільний, і все було нормально”, — додала лікарка.

Нагадаємо, 13 вересня під час нічної атаки на Ізмаїльський район поранення отримали семеро людей: шестеро у Рені і один в Ізмаїлі. За даними прокуратури, шестеро з травмованих — водії вантажівок.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews