В Одесі інформують про встановлення тарифів на тепло

На виконання Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018р. № 130, комунальне підприємство «Теплопостачання міста Одеси» повідомляє споживачів (всіх категорій) про намір встановлення економічно обґрунтованих тарифів на теплову енергію та послугу з постачання теплової енергії.

Як інформує сайт мерії, з інформацією щодо обґрунтування тарифів можна ознайомитись на офіційному сайті КП «ТМО» - htpps://teplo.od.ua/

Зауваження та пропозиції подаються впродовж 7 календарних днів з дня публікації повідомлення про намір встановлення тарифів, у письмовому вигляді за адресою: 65029, м. Одеса, вул.Балківська, 1-Б;

в електронному вигляді на адресу електронної пошти: office@teplo.od.ua (із зазначенням у темі листа «зауваження і пропозиції до тарифів»).

Звертаємо увагу!

Протягом дії воєнного стану в Україні та шести місяців після місяця, в якому воєнний стан буде припинено або скасовано, для населення будуть застосовуватись тарифи на теплову енергію та послугу з постачання теплової енергії на рівні тарифів, що застосовувалися станом на 24 лютого 2022 року, згідно із Законом України № 2479-IX «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування».

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews