В Одесі поширили важливе повідомлення для тих жителів центральної частини Приморського району, які потребують допомоги

Депутат Одеської міської ради Василь Ієремія повідомив, що останнім часом до нього надходить багато дзвінків та звернень з Одеської області, а також інших регіонів України.

У повідомленні на власній публічній сторінці депутат нагадав, що соціальна програма, про яку він часто розповідає, це – програма Одеської міської ради. Скористатися нею можуть лише люди, які прописані у межах міста Одеси, та відповідають критеріям програми. І ніхто інший…

«Але, є гарна новина. Сподіваюся, у кожному населеному пункті, де б Ви не мешкали, є свої соціальні програми, районні чи обласні. Зʼясувати це можна у соціальних службах і, звичайно ж, у районних/обласних/міських депутатів, яких Ви обирали. Не соромтеся, знаходити їх – нехай згадують, що у них є виборці.

Так сталося, наприклад, із родиною Наталії із с. Горішні Плавні, Полтавська області. Вимушені переселенці, три пенсіонери в сім'ї, мама немовляти… Всі співробітники моєї приймальні - милі жінки, які співчувають всім, хто до них звернувся.. використавши метод морального тиску, в гарному сенсі, змусили мене відправити посилку, як виняток, у Полтавську область. У якості знаку підтримки.

Друзі, дуже ціную вашу довіру, і дуже хочеться допомогти всім. Але є межі моєї компетенції», - пише депутат.

Василь Ієремія наголосив, що буде радий бути корисним одеситам, мешканцям центральної частини Приморського району Одеси. Тих, хто опинився у складних життєвих обставинах, чекають у громадській приймальні депутата міськради Василя Ієремії:
вул Дюківська, 5 (вт-пт, 10:00-17:00)
(048) 770-67-32

Про види допомоги можна почитати тут.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews