Настоятелька жіночого монастиря УПЦ в Одесі вітала студентів: стало відомо про рекорд

Ігуменя Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря разом з Президентом Національного університету «Одеська юридична академія» Сергієм Ківаловим вітали студентів з початком нового навчального року.

Цього року до університету прийняли майже 6 тисяч студентів. Це рекордний набір серед університетів України.

В урочистостях також бопди участь захисники України, керівництво Одеської обласної та районної рад, депутати, керівники судів та дипломатичних місій.

У юридичній академії подбали про безпеку та за останній рік відкрили два нових укриття. Результатом стало те, що університет отримав дозволи відповідних структур на провадження освітнього процесу в офлайн-форматі.

«За двадцять п’ять років ми створили потужний університет, який визнаний флагманом у сфері вищої освіти України! Сьогодні наше завдання – зробити так, щоб держава продовжувала розвиток», - наголосив Президент Національного університету "Одеська юридична академія", академік НАПрН України, академік НАПН України, доктор юридичних наук, професор, Заслужений юрист України Сергій Ківалов.

Під час участі у представницькому заході матушка Серафима особисто привітала студентів, мала цікаві зустрічі з учасниками урочистостей, спілкувалася із ЗМІ.

«День знань в Одеській Національній юридичній академії. Сонячна енергія молодості разом із мудрою стратегією професіоналізму - це справжня лабораторія знань для виплавлення розуму нації», - пише ігуменя жіночого монастиря УПЦ в Одесі на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews