В Одесі на вулиці знайшли чоловіка у крові, який благав допомогти

Під час сварки зловмисник напав на потерпілого з ножем і завдав множинні поранення. Йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. За скоєне батькові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про подію, що сталася у одному з приватних будинків у Пересипському районі Одеси, до поліції повідомили сусіди потерпілого, які побачили його на вулиці у крові і почули, що він просить про допомогу.

Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що ввечері батько прийшов у гості до сина, чоловіки розпивали спиртні напої і під час застілля посварилися. Між нетверезими родичами спалахнула сварка, в ході якої батько взяв розкладний ніж, який приніс із собою, і наніс ним декілька ударів по тілу сина.

Лікарі госпіталізували 46-річного чоловіка з колото-різаним проникаючим пораненням черевної порожнини та печінки, що призвело до внутрішньої кровотечі та геморагічного шоку, колото-різаним пораненням грудної клітки, плеча та шиї.

Поліцейські ж «по гарячих слідах» розшукали та затримали 69-річного правопорушника, який з місця події відразу пішов. В ході проведення слідчих дій правоохоронцями було вилучено низку речових доказів, у тому числі ніж, які вони скерували для проведення необхідних експертних досліджень.

«Фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За наявності достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, а саме в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. За скоєне правопорушнику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває», - зазначила старша слідча слідчого відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Дар’я Зенченко.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews