Під час бійки в Одеській області влаштували стрілянину

В Аккермані на вулиці Приморській біля магазину «Монарх» сталася чергова «п’яна» бійка, внаслідок якої сильно постраждав один з її учасників. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на власні джерела у поліції та свідків події.

Один з чоловіків, за словами присутніх, з ознаками сильного алкогольного сп’яніння, кидався на іншого з ножем та трубою. У розпал бійки, нападник схопив зброю ─ пістолет, який, судячи з усього, носив із собою, та здійснив постріл у повітря, чим перелякав перехожих. Поліцію викликала знайома одного з чоловіків.

По приїзду на місце події, правоохоронці з’ясували, що учасники «розбірок» були знайомі між собою. Раніше судимий місцевий мешканець наніс постраждалому значні тілесні ушкодження ─ вдарив металевою трубою по голові та ножем в обличчя в області нижньої губи, а потім ─ вистрілив у повітря.

Потерпілого, який також мав стійкий запах алкоголю, доправили до міської лікарні із закритою черепно-мозковою травмою та забиттям потилиці. Іншого чоловіка доставили до відділу поліції, проте той від надання пояснень відмовився.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews