Митрополит Одеський та Ізмаїльський, Владика Агафангел привітав православних зі святом

Величезний Свято-Успенський Кафедральний Собор в Одесі не зміг вмістити всіх одеситів, які прийшли взяти участь у спільній молитві з нагоди Успіння Пресвятої Богородиці. Біля входу до храму Владику Агафангела зустріли діти, які подякували за можливість помолитися разом з духовним лідером всіх православних одеситів. На знак поваги Митрополиту Одеському та Ізмаїльському передали запашний хліб.

Владика очолив святкове Богослужіння. Він молився за мир, за воїнів, які нині виборюють Перемогу України та полі бою. Молився за Одесу та за кожного одесита, щоби Пресвята Богородиця захистила від смертоносних ракет та ворожих дронів.

Тисячі одеситів взяли участь у величній хресній ході навколо Свято-Успенського кафелрального собору. Владика Агафангел благословив кожного її учасника та окропив православних одеситів цілющою свяченою водою.

Митрополит Одеський та Ізмаїльський звернувся до одеситів. Попросив їх і далі стояти на захисті рідної православної віри. Він закликав ворогів церкви Христової зупинитися і припинити переслідування духівництва, віруючих за любов до Бога.

 

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews