В Одесі сподіваються, що боксер Олександр Усик приїде та побачить, як відроджується зруйнований Спасо-Преображенський Собор

Архидіакон Андрій Пальчук записав відео на даху Одеського Спасо-Преображенського собору, який сильно постраждав під час російського ракетного удару 23 липня.

Отець Андрій розповів і показав, як просуваються відновлювальні роботи, на які парафіяни та небайдужі люди продовжують жертвувати небайдужі.

Роботи почали саме з даху, щоб вберегти ікони, настінні розписи та інші важливі речі, що вціліли після вибуху, і щоб дощі не викликали додаткове руйнування будівлі собору. На даху вже покладено багато квадратних метрів дошок та металевих елементів.

За словами Архідиякона Андрія Пальчука з Одеської єпархії УПЦ, його душа радіє, що собор відновлюється з великою швидкістю. «Христос з нами, він нас не залишає» - сказав отець Андрій.

Також він привітав парафіянина УПЦ, боксера Олександра Усика з перемогою у двобої з Даніелем Дюбуа. І висловив надію, що Усик приїде, і йому покажуть вже відновлений собор.

Після влучання ворожої ракети у будівлю Собору Олександр Усик телефонував до Одеської єпархії та висловлював слова щирої підтримки.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews