Одеситам показали, у якому стані наразі перебуває більшість дахів старих будинків

Плідно пройшла зустріч жителів будинку за адресою Ніжинська, 18 з депутатом міської ради Василем Ієремією. З цим двором у депутата та його команди міцна, багаторічна дружба.

«Радий, що вдалося свого часу переконати активних мешканців створити ОСББ, і дбайливо ставитися до грошей, які вони витрачають на утримання свого будинку.
За цей час спільними зусиллями нам вдалося зробити кілька важливих речей. Це заміна системи водопроводу та каналізації, заміна водостоків, ремонт електрощитової, покриття двору..

У довоєнний час ми планували приступити до ремонту даху. Але, в сьогоднішніх реаліях, бюджетні обмеження не дозволяють це зробити.

Тим не менш, ціль поставлена - необхідно шукати варіанти виконання. Дані роботи проводяться не за бюджетні кошти, а за рахунок небайдужих людей, які профінансували роботи із заміни аварійної ділянки».

На власній сторінці у соцмережі Фейсбук Василь Ієремія опублікував світлини, на яких добре видно, у якому стані наразі перебуває більшість старих одеських дахів.

За словами депутата, йому також також було дуже приємно, що мешканці будинку на зустрічі з ним спілкувалися виключно українською мовою.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews