Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко: Сьогодні у боротьбі за своє майбутнє український народ платить неймовірну ціну

Від імені Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаю з 32-ю річницею Української Незалежності!
24 серпня 1991 року здійснилась мрія багатьох поколінь українського народу - Актом проголошення Незалежності України ми відновили свою державність, повернули право самостійно визначати свою долю, своє майбутнє. Про це йдеться у привітанні мера Ізмаїла Андрія Абрамченка з нагоди Дня незалежності України.

«І як покоління українців до нас, починаючи з 2014 року, ми захищаємо цей здобуток зі зброєю в руках, бо російська федерація прийшла на нашу землю із великим бажанням повернути український народ в своє, «імперське», минуле.
Другу поспіль річницю своєї незалежності ми відзначаємо в умовах повномасштабної агресії російської федерації.
Наше єднання навколо захисту своєї держави, її незалежності та європейського вибору, стійкість та мужність наших Захисників стали прикладом для всього демократичного світу.
В своїй боротьбі ми відчуваємо потужну підтримку наших міжнародних партнерів, які бажають бачити Україну вільною, сильною, спроможною протистояти будь яким посяганням на її територію», - наголошено у привітанні.

Андрій Абрамченко зазначив, що сьогодні у боротьбі за своє майбутнє український народ платить неймовірну ціну - віддає життя своїх найкращих синів та дочок.
«Ми пам’ятаємо кожного Захисника, кожну Захисницю, які стали на захист рідної землі, кожну вбиту дитину, кожного, чиє життя забрали окупанти.
Вічна пам’ять!
Вічна слава Героям!
Ми переможемо, бо ми на своїй землі.
Під синьо-жовтим прапором наші Герої звільняють окуповані міста і села від російських загарбників, піднімають над ними український прапор, який став для всього світу символом Перемоги та відновлення.
Ми переможемо, бо вся країна наполегливо працює, забезпечує фронт, відновлює зруйноване».

Мер Ізмаїла підкреслив: У нас єдина мета — наша Перемога! «Єдність народу України допоможе здобути Перемогу, відновити мир на рідній землі і захистити незалежність та свободу держави.
З Днем Української Незалежності».

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews