В Одесі у школі капітально ремонтують електричне обладнання

У школі №122 в Одесі стартували роботи з капітального ремонту електрощитової, електричного обладнання та електричних мереж. Про це, після відвідання освітнього закладу, повідомив депутат Одеської міської ради Василь Ієремія.

Він оприлюднив на власній публічній сторінці у соцмережі Фейсбук світлини, на яких можна побачити, що шкільна система електропостачання є вкрай застарілою, що може призвести до серйозних аварій.

«Мова йде про заміну всіх лінійних щитків, на кожному поверсі, силових трансформаторів, освітлення в частині кабінетів та повну заміну кабелів, автоматів від щитової до лінійних щитків.

З цим проханням до мене ще на початку року звернулися представники батьківського комітету та дирекція школи», - йдеться у повідомленні депутата.

Василь Ієремія подякував заступнику Одеського міського голови Павлу Вугельману, директору департаменту освіти Олені Буйневич і всім колегам-депутатам, які допомагали у вирішенні цього питання.

Депутат Одеської міськради Василь Ієремія також повідомив, що цього тижня, як і обіцяв, планує ще раз відвідати школу №47. «Хотілося б побачити зрушення у роботі з будівництва шкільного укриття. Цю інформацію пишу спеціально для ефективного, швидкого та якісного підрядника. Триматиму в курсі», - пише депутат.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews