Одеситу повідомили про підозру

Подія сталася на території Пересипського району міста. Зустрівши свого знайомого, 46-річний одесит попросив у нього мобільний телефон, щоб нібито зробити дзвінок. Отримавши гаджет, зловмисник скористався тим, що власник відволікся, і пішов геть разом з його мобільником.

44-річний потерпілий, зрозумівши, що його ошукали, звернувся до поліції. Розпочавши за вказаним фактом кримінальне провадження, правоохоронці розшукали правопорушника і вилучили у нього чужий телефон, який той залишив собі у користування.

Зібравши необхідну кількість доказів, поліцейські територіального підрозділу поліції під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у заволодінні чужим майном шляхом зловживання довірою, тобто шахрайстві, що передбачено ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України. Це правопорушення карається штрафом від двох тисяч до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 34000 до 51000 гривень, або громадськими роботами.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews