Окупанти вбили батька 11-річної донечки з Одеської області

В понеділок, 21 серпня, Ізмаїл проводить в останню путь старшого солдата Віталія Вікторовича Гусакова, який загинув при виконанні свого військового обов’язку в бою проти російських окупантів за свободу та незалежність України. Таке повідомлення поширив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

Віталій Вікторович, випускник Ізмаїльської школи №3, після набуття освіти в профтехучилищі та строкової служби в армії обрав шлях військовослужбовця та до 2016 року проходив службу за контрактом у Морській охороні Державної Прикордонної служби України.
З початку повномасштабної воєнної агресії росії проти України він робив все, аби потрапити на фронт і захищати рідну землю, власну родину та неньку-Батьківщину.
Досягти мети вдалося наприкінці минулого року.
Рідні не знали, де саме він знаходиться, аж до того, як прийшла сумна звістка…
Війна, розв’язана проти України російськими окупантами, залишила сиротою 11-річну доньку Віталія Гусакова…

Головною мрією старшого солдата Віталія Вікторовича Гусакова була Перемога.

Громада Ізмаїла, Ізмаїльська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття сім'ї та близьким героїчно загиблого захисника України.
«Розділяємо біль вашої втрати та сумуємо разом з Вами.
Вічна пам’ять і слава Українському Воїну, який до останнього подиху захищав рідну Україну і кожного з нас», - пише мер Ізмаїла.

Старшого солдата Віталія Вікторовича Гусакова, героїчно загиблого при захисті України, буде поховано 21 серпня на Алеї слави на Новому цвинтарі.
Прощання відбудеться о 10.00 на вул.Татарбунарська, 34 (кут вул.Дмитрієвська).

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews