В Одеській області спроба грабіжника зробити чорну справу була невдалою

Поліцейські повідомили жителю Одеського району про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом. 39-річний правопорушник помітив мопед, який власник залишив неподалік житлового комплексу на вулиці Шота Руставелі, відкотив його від місця паркування і почав штовхати далі, плануючи використати у власних цілях.

Подія сталася у Хаджибейському районі Одеси. За деякий час протиправні дії чоловіка помітив власник двоколісника, який відразу зателефонував до поліції. І правопорушника разом з викраденим транспортним засобом вартістю чотири тисячі гривень зупинили неподалік від місця злочину.

«Слідчі розпочали за вказаним фактом кримінальне провадження. Під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси фігуранту повідомили про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України і карається обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Слідство триває», - розповів слідчий відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Богдан Білоцерківець.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews