Одеська область: в Ізмаїлі виборювали Кубок Дунаю

В ізмаїльському міському Палаці спорту відбувся Перший гандбольний турнір «Кубок Дунаю», в якому взяли участь чотири чоловічі команди з Одещини: клуби «Ізмаїл» та «Одеса-35», ФГО «Одеса» й ДЮСШ «Роздільна».
Заступник міського голови Сергій Лузанов, який від імені Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету привітав спортсменів та вболівальників зі спортивним святом, висловив сподівання, що цей турнір стане традиційним і збиратиме гандбольні команди з усієї України.
Тієї ж думки президент Одеської обласної федерації гандболу Сергій Гриневецький, який нагадав слова Президента України, що фізична культура та спортивне виховання - це не розвага сьогодні, це одна з основ безпеки.
Високий рівень підготовки спортсменів перетворив гандбольний «Кубок Дунаю» у яскраве видовище, сповнене емоцій та жаги перемоги.
Спекотним та напруженим став фінал, в якому зустрілись команда «Ізмаїл», що в першій рік свого існування прорвалась до вищого дивізіону Суперліги, та команда ФГО «Одеса», що за шість років свого існування вже не раз заявляла про себе «золотом» та «сріблом» національних та європейських змагань. Набутий досвід допоміг гостям турніру – та Перший Кубок Дунаю з гандболу поїхав до Одеси.
Команда клубу «Ізмаїл» посіла друге місце, третє – у клуба «Одеса-35», а ДЮСШ «Роздільна» - на четвертому.
"Вітаю всіх учасників змагань!
Рухаємось до головної мети – нашої спільної Перемоги!
Слава Україні", - наголосив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews