В Одеській області затримали працівника поліції, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП

Сьогодні, 16 серпня, у Білгороді-Дністровському затримали співробітника районного відділу поліції через скоєну ДТП, внаслідок якої померла жінка похилого віку. Водночас на час проведення службового розслідування правоохоронця та його дружину – поліцейську, яка перебувала в автомобілі разом з чоловіком, відсторонено від виконання службових обов’язків. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».

Подія сталася сьогодні вранці. За попередньою інформацією, правоохоронець, виїжджаючи з двору на своєму автомобілі заднім ходом, скоїв наїзд на 81-річну жінку. Разом із чоловіком у салоні була його дружина, яка також є співробітником поліції.

Літню потерпілу доправили до лікарні, проте врятувати її не вдалося від отриманих травм вона померла.

«На місці події працюють працівники Територіального управління Державного бюро розслідувань та управління головної інспекції ГУНП в Одеській області. Детективами ТУ ДБР розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. А ГУНП в Одеській області проводиться службове розслідування», йдеться у повідомленні поліції.

На даний час обох поліцейських відсторонили від виконання службових обов’язків. Водія затримали, його буде поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews