В Одеській області чоловіки загорнули мертву жінку у ковдру і відвезли на візку у лісосмугу


За даним фактом слідчими розпочато провадження за частиною 3 статті 297 Кримінального кодексу України. За наругу над тілом померлої, вчинену за попередньою змовою групою осіб, правопорушникам може загрожувати обмеження або навіть позбавлення волі.

В одному із сіл Великобуялицької ОТГ представники громадського формування під час патрулювання населеного пункту виявили у лісосмузі, неподалік залізничних колій, жінку без ознак життя, про що повідомили до поліції. Вже за кілька годин правоохоронці попередньо встановили: небіжчиця – 30-річна місцева жителька. У день, коли її виявили, вона була із трьома знайомими чоловіками віком 34-х, 46-ти та 59-ти років на застіллі в домоволодінні одного із них. Під час розпивання спиртних напоїв жінці стало зле і вона впала замертво. Злякавшись, чоловіки загорнули небіжчицю у ковдру і на візку відвезли у лісосмугу.

Тіло жінки поліцейські направили на судово-медичну експертизу, яка встановить причину смерті. Попередньо, смерть жінки настала від серцево-легеневої недостатності, наслідком якої був туберкульоз.

Наразі слідчі проводять досудове розслідування  кримінального провадження за частиною 3 статті 297 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується наруга над тілом померлого, вчинена за попередньою змовою групою осіб. 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років.

Слідство триває.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews