Депутат з групи «Українська мрія» у міськради Одеси допоможе усіма забутим жителям мікрорайону Куяльник

До депутата Одеської міської ради з групи «Українська мрія» Михайла Карпенчука звернулися жителі мікрорайону Куяльник. Звернулися як до людини, яка не звикла давати порожніх обіцянок, а прагне допомогти кожному одеситу, який потребує.

Оперативно проведено зустріч з жителями Куяльника. Вони зі сльозами на очах розповіли Михайлу Карпенчуку, що уже безліч разів звертались з проханнями про вирішення нагальних проблем до чиновників управлінь міської ради та районної адміністрації. Кожного разу у відповідь було, або повне мовчання, або порожні обіцянки, про які з часом забували.

А проблем у жителів Куяльника безліч. Перш за все під час зустрічі названі вулиці, які давно потребують ремонту дорожнього покриття. Ходити і їздити там давно стало небезпечно.

«Після кожного потужного дощу вулиці Куяльника затоплює. Цю проблему теж слід вирішувати.

Мають місце незаконні перекриття руху на дорозі. Люди скаржаться. Їх ніхто з чиновників не чує.

Буду з командою прагнути вирішити проблеми, які почув під час цієї справді важливої зустрічі», - сказав представник групи «Українська мрія» Михайло Карпенчук.

Достатньо зайти на його офіційну сторінку у соціальній мережі Фейсбук, і там можна переконатись у тому, що депутат Михайло Карпенчук користується повагою серед одеситів. Там оприлюднено багато подяк від вдячних мешканців міста.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews