Архідиякон Андрій Пальчук з Одеси заявив, що айфон, який він придбав у січні, допоміг врятувати багато родин загиблих захисників України від голодної смерті

На сторінках телеграм каналів нині копіюється брехлива інформація про архідиякона з Одеської єпархії УПЦ Андрія Пальчука та його новий айфон. Авторка дутої «сенсації» не лише помилилися з назвою та вартістю айфону, яка насправді у двічі менша. Вона натякає, що телефон придбали у час збору пожертв на відновлення зруйнованого російською ракетою Спасо-Преображенського собору, а це відверта брехня.

«Має місце маніпуляція, яка розрахована на дебілів, вибачте. Люди ж добре розуміють, що айфон було придбано на кредитні гроші у січні, вісім місяців тому, а Спасо-Преображенський собор зруйнували пізніше.

Дуже важливо, що від січня цього року цей айфон допоміг сотням нужденних. Мова йде про допомогу на складні операції, які рятували життя, про допомогу ЗСУ, про допомогу родинам загиблих захисників України. «Кожного місяця я збираю пожертви і передаю допомогу родинам загиблих героїв з Одеси та області, щоби вони не померли з голоду. Сотні людей, від січня цього року, одержали реальну допомогу», - зазначив у своєму зверненні отець Андрій Пальчук.

Архідиякон Андрій також здивований з приводу маніпуляцій на тему окулярів, якими користується Митрополит Одеський та Ізмаїльський, Владика Агафангел. «Я навіть не знав, що ці окуляри коштовні. Владиці їх подарували у 2018 році хтось з близьких людей на День його народження.

Подивіться за світлинами прес-служби єпархії, коли ці окуляри були подаровані.

У Владики була операція. Він має постійно носити окуляри, бо його очі постійно болять.

Крім того, Митрополит, за цих умов, має читати тексти під час щоденних тривалих богослужінь.

Дорікати Владиці окулярами можуть лише ті, хто втратив розум».

Архідиякон Андрій Пальчук наголосив, що видання та телеграм канали, які поширюють неправду про Одеську єпархію УПЦ, свідомо замовчують правду про те, наскільки багато церква допомагає нужденним. «Складається враження, що навколо висвітлення добрих справ Одеської єпархії УПЦ штучно створена справжня інформаційна блокада».

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews