Одеська область: у Різдва Богородиці скиту Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря УПЦ моляться за мир та допомагають бідним

Черницям Різдва Богородиці скиту Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря у селі Бараново Березівського району Одеської області нині доводиться переживати проблеми, з якими щодня зустрічаються переважна більшість людей в Україні. Плани про будівництво, яких тут чимало, доводиться відкладати до дня Перемоги України.

Незважаючи на проблеми тут завжди готові нагодувати паломників та будь кого з нужденних. Черниці користуються повагою у місцевих жителів, адже допомогли багатьом у Бараново та навколишніх селах.

У скиту тривають молитви за мир. Нині тут тривають роботи з впорядкування чернечого цвинтаря.

Завдяки насельницям скиту територія біля храму вражає своєю красою. Все навколо цвіте. Є тут і чудовий дитячий майданчик.

Кожен паломник, який відвідає скит, зможе подати різноманітні молитовні треби, вшанувати численні святині, відвідати та помолитися на чернечому цвинтарі.

Паломницька поїздка до Різдва Богородиці скита Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря буде незабутньою для кожного паломника, який сюди завітає.

 

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews