В Одесі створений сервісний центр

Заступниця міського голови Світлана Бедрега взяла участь в онлайн-нараді Координаційного штабу з питань забезпечення реалізації прав і свобод внутрішньо переміщених осіб.

Як інформує сайт мерії, нарада відбулась під головуванням Віцепрем'єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

У нараді також взяли участь заступниця Міністра у справах ветеранів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Тетяна Калита та перша заступниця Міністра соціальної політики України Дарія Марчак.

Серед тем, які обговорювали під час наради, були: створення Координаційних центрів взаємодії з внутрішньо переміщеними особами, зміни щодо фінансових виплат ВПО, стан виплат компенсацій за розміщення ВПО в рамках реалізації проєкту «Прихисток», підготовка проєктів рішень до важливих постанов, які стосуються найбільш вразливих категорій населення – переселенців, ветеранів, родин військовослужбовців, людей старшого віку тощо.

Ще одне питання, на якому було акцентовано увагу, - це запровадження комплексної соціальної послуги формування життєстійкості та створення єдиного простору для надання послуг ветеранам, ВПО та іншим вразливим верствам населення.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews