Митрополит Одеський та Ізмаїльський, Владика Агафангел співслужив Предстоятелю УПЦ на урочистостях у Почаївській Лаврі

З нагоди вшанування Почаївської ікони Божої Матері, митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел у супроводі архієпископа Арцизького Віктора, вікарія Одеської єпархії, а також делегації Одеської єпархії прибув з паломницьким візитом, на запрошення намісника Свято-Успенської Почаївської Лаври митрополита Володимира, на святкові богослужіння.

Як повідомляє прес-служба Одеської єпархії УПЦ, на залізничному вокзалі міста Тернополя владику зустрів митрополит Тернопільський і Кременецький Сергій.

Митрополит Агафангел відвідав кафедральний собор міста Тернополя, благословив вірян, які хресною ходою вирушали до Почаївської Лаври, подякував митрополиту Сергію за його подвиг служіння в непростих умовах, за силу духа.

Після прибуття до Свято-Успенської Почаївської лаври Митрополит Агафангел вклонився святиням, відбитку стопи Пресвятої Богородиці, мощам преподобних Амфілохія та Іова Почаївських, святиням Свято-Успенської Почаївської Лаври.

Митрополит Агафангел співслужив Предстоятелю УПЦ Блаженнішому митрополиту Київському і всієї України Онуфрію за акафістним співом Почаївській іконі Божій Матері в Спасо-Преображенському соборі Свято-Успенської Почаївської Лаври.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews