Учасники засідання постійної комісії з планування, бюджету, фінансів Одеської міської ради опрацювали багато питань

Напередодні чергової сесії міськради в Одесі провели чергове засідання постійної комісії з планування, бюджету, фінансів Одеської міської ради. Такою інформацією на власній сторінці у соцмережі Фейсбук поділився депутат міськради Василь Ієремія.

«Разом з колегами опрацювали сьогодні багато питань. Дякую за продуктивну роботу.

Працюємо», - пише Василь Ієремія.

Тим часом, сайт мерії повідомив, що 4 серпня в сесійній залі Одеської міської ради (м. Одеса, пл. Думська, 1) відбудеться XXI позачергова сесія Одеської міської ради VІІI скликання.

Став відомим попередній порядок денний:

- Про внесення змін до Міської цільової програми сприяння розвитку підрозділів територіальної оборони та добровольчих формувань територіальної громади міста Одеси на 2022 – 2025 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 09 лютого 2022 року № 865-VIII.

- Про внесення змін до Міської цільової програми «Безпечне місто Одеса» на 2020-2023 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 18 березня 2020 року № 5797-VII.

- Про внесення змін до Міської цільової програми надання соціальних послуг та інших видів допомоги вразливим верствам населення міста Одеси на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 24 грудня 2020 року № 19-VIII.

- Про внесення змін до рішення Одеської міської ради від 30 листопада 2022 року № 1012-VIII «Про бюджет Одеської міської територіальної громади на 2023 рік.

Передбачена пряма трансляція засідання міської ради.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews