Депутат Одеської міськради Василь Ієремія розповів, як допомагає змінити життя пенсіонерки та двох її онуків

Друзі, обіцяв поділитися з вами ще однією важливою та людяною історією. Впевнений, ви пам'ятаєте Людмилу Олексіївну за моїми публікаціями. Пенсіонерку, що залишилася з двома онуками під опікою і без житла. Вони реально жили в підвалі. Про це на власній публічній сторінці пише депутат міськради Василь Ієремія.

«Близько п'яти місяців тому після серйозної роботи нам вдалося забезпечити сім'ю житлом. Щоправда, воно було у жахливому стані, вимагало капітального ремонту: заміни підлоги та стелі, труб опалення... Робити треба було абсолютно все.

Підрахунок показав, що сума дуже велика і для сім'ї непідйомна.

Як завжди, думка, відправлена до космосу, отримала дуже несподівану відповідь. Приблизно в той самий час відомий український блогер Yura Vorozhko випадково знайомиться з одним із хлопців на заправці. Історія сім'ї викликає у Юрія бажання розібратися та допомогти. Він відкриває збір, запропонувавши передплатникам та друзям підтримати нашу бабусю з онуками.

В результаті ми з Юрієм склали бюджет, який ми маємо, і спільними зусиллями провели цей складний ремонт. Операційно ним займалися друзі Юрія. На світлинах можна побачити різницю до, у процесі та після ремонту», -йдеться у публікації.

Докладніше депутат Василь Ієремія обіцяє показати у наступних своїх публікаціях.

За його словами, приміщення вдалося розділити на дві окремі зручні кімнати - для хлопців та бабусі. Залишився останній штрих - наповнити квартиру меблями. «Очікуємо, що наступного тижня сім'я переїде і святкуватимемо хепі енд цієї довгої і дуже складної історії.

Найбільша цінність бути корисними і потрібними. І крокувати поруч із людьми, які розділяють ці цілі. Дякую Юрію, його друзям, колегам та всім, хто в цій історії залишився небайдужим».

Василь Ієремія запевнив, що далі буде.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews