Геннадій Труханов: Через постійні обстріли окупантів, це питання є вкрай актуальним

До Одеси прибула місія ЮНЕСКО для проведення комплексної оцінки шкоди, завданої культурним і релігійним об’єктам ракетними ударами, здійсненими ворогом з 19 по 23 липня 2023 року. Про це повідомив сайт мерії.

Мер Одеси Геннадій Труханов провів робочу зустріч з місією ЮНЕСКО. У зустрічі також взяли участь голова Одеської ОВА Олег Кіпер та народний депутат України Олексій Леонов.

Як зазначив Одеський міський голова, приїзд спеціалістів ЮНЕСКО – надважлива подія для Одеси, історичний центр якої входить до Основного списку всесвітньої спадщини.

«Вдячний вам за цю зустріч. Одеса – неймовірно гарне місто, і робота зі збереження його краси велася постійно. Сьогодні, через постійні обстріли окупантів, це питання є вкрай актуальним, і ми вдячні ЮНЕСКО за підтримку», – сказав мер Одеси.

«Ми будемо продовжувати підтримку та розвивати співробітництво. Зараз це технічна місія, яка працюватиме в Одесі впродовж кількох днів. Попереду багато роботи», – повідомила пані К’яра Децці Бардескі, координатор ЮНЕСКО в Києві.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews