Мер Ізмаїла привітав з Днем державності України

Прийміть щирі вітання Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету із знаменною для нашої держави датою - Днем Української державності. Про це йдеться у привітанні мера Ізмаїла Андрія Абрамченка.

"Сьогодні, в умовах широкомасштабної агресії рф проти нашої держави, цінності свободи, державності та незалежності набувають для нас особливого змісту.
Історія української державності сягає своїм корінням часів заснування міста Києва та розквіту держави за часів князя Київського Володимира Великого, який прийняттям у 988 році Християнства засвідчив цивілізаційний, європейський вибір Київської Русі, спадкоємцем якої є Галицько-Волинське князівство, Українська козацька держава, Українська Народна Республіка, Західноукраїнська Народна Республіка, Українська Держава, Карпатська Україна та сучасна Україна.
Покоління українців боролись за свободу та незалежність України.
І сьогодні нам, носіям великої історії, нащадкам нації видатних воїнів, хліборобів, філософів і поетів, доводиться знову боронити суверенітет, територіальну цілісність держави, геном нашого народу від ворога".
Андрій Абрамченко запевнив, що ізмаїльчани будуть пам’ятати кожного, хто загинув за Вітчизну.
"Вічна пам'ять Героям.
Ми переможемо!
Бо єдині у справедливому бажанні жити на власній землі своїм розсудом, під мирним небом, в бажанні оберігати своїх батьків, виховувати дітей як вільних людей, об’єднаних в український народ.
Ми віримо у вільну Україну і кожної хвилини, не зважаючи на біль і труднощі війни, звільняємо свою землю, зміцнюємо Сили безпеки та оборони та доводимо світу своє право самостійно обирати своє майбутнє", - наголошено у привітанні.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews