Ігуменя жіночого монастиря УПЦ в Одесі показала, як постраждали від вибухової хвилі ікони зі Спасо-Преображенського собору

Як відомо, ворожа ракета влучила у вівтарну частину Спасо-Преображенського собору. Вибухова хвиля була надзвичайно потужною. Саме вона стала причиною знищення багатьох ікон Собору.

Те, що сталося у Спасо-Преображенському соборі ночі 23 липня стало причиною для плачу тисяч одеситів, православного духівництва.

На рахунки благодійного фонду Одеської єпархії УПЦ вже надійшов понад один мільйон гривень пожертв від небайдужих мешканців міста, які мріють аби третє відродження Спасо-Преображенського собору стало реальністю якнайшвидше.

Ігуменя Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря вірить у те, що православна Одеса витримає всі випробування.

«Тортури собору. Тортури ікон. Тортури нашої Церкви. Ми на Голгофі. З наших ран ллється кров… Чи витримаємо ці муки і страждання? Без Христа - ні. З Ним - витримаємо, переможемо і воскреснемо», - пише матушка Серафима у дописі на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Вона ж оприлюднила фоторепортаж про ікони Спасо-Преображенського собору, які постраждали внаслідок влучання ракети окупантів.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews