ДТП в Одеській області: пішохід від отриманих травм помер до приїзду «швидкої»

Поліцейські розслідують обставини ДТП у Білгород-Дністровському районі. Автопригода сталася на трасі Одеса – Рені.

Попередньо правоохоронці встановили, що 49-річний житель Старокозацької територіальної громади, керуючи вантажним автомобілем «MAN», рухаючись зі сторони Ізмаїла на в’їзді у Татарбунари, наїхав на 43-річного місцевого жителя, який перетинав дорогу у невстановленому та неосвітлюваному місці.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід від отриманих травм помер до приїзду «швидкої».

Керманича перевірили на стан сп’яніння – він був тверезий.

На місці події працювали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУНП в Одеській області та слідчі територіального підрозділу поліції.

«До Єдиного реєстру досудових розслідувань поліцейські внесли відомості за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. В рамках розпочатого провадження призначено низку експертиз. Триває слідство», - прокоментував начальник відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Віктор Дудка.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews