В Одеській області маленьку дівчину знайшли під сходами магазину

Дитину знайшли за три години. Протиправних дій відносно неї ніхто не вчиняв.

Вчора, 17 липня, близько одинадцятої години вечора до поліцейських Білгорода-Дністровського звернулася 41-річна жінка із повідомленням, що її малолітня донька після сварки втекла на вулицю і зникла. Мати спочатку сама шукала її поблизу дому, дзвонила їй, але безуспішно.

Поліцейські відразу почали пошуки дівчинки. Шукали на вулицях міста, на околицях, у закинутих будівлях, по знайомих та друзях зниклої. За три години дитину виявили неподалік місця мешкання, під сходами магазину, де вона сховалася. Дівчинка пояснила: образилася на маму, бо та обмежувала час для вечірніх прогулянок, тому вона вирішила піти з дому.

«Правоохоронці застерегли дитину від нічних прогулянок та пояснили: дорослі турбуються про неї, коли не дозволяють те, що може їй нашкодити. Маму дівчинки закликали більше не гаяти час, а відразу звертатися у поліцію, якщо дитина знову зникне. Також поліцейські склали протокол за частиною 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За невиконання обов'язків щодо виховання дитини передбачене попередження або штраф у розмірі від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян», - повідомила старша інспекторка ювенальної превенції Білгород-Дністровського районного відділу поліції Оксана Квачук.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews