Жителів Одеської області налякала стрілянина

В Кілії під час вечірньої тривоги молодик відкрив стрілянину. За попередніми даними, інцидент стався в районі автостанції — постріли дуже налякали місцевих мешканців.

За даними “Бессарабії INFORM”, чоловіка, який почав вихвалятися зброєю, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, затримали співробітники поліції. Наразі він знаходиться під вартою.

Через те, що моторошні “хлопки” пролунали саме під час повітряної тривоги, це дуже налякало місцевих мешканців в різних районах міста. Одразу у соцмережах почалися припущення, що над містом збивають дрони, проте цю інформацію “БІ” заперечили військові.

На щастя, у результаті інциденту ніхто не постраждав. З’ясовуються обставини події та походження зброї.

Як уточнили “БІ” в Ізмаїльській окружній прокуратурі, мешканець Кілії стріляв не з автомата, а з нарізної мисливської зброї, яка зареєстрована на нього. За фактом стрілянини відкрите кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (порушення громадського порядку, яке вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) КК України.

Такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Завтра підозрюваному оберуть запобіжний захід на час досудового розслідуванн

 

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews