В Одесі нападник розбив жінці голову

Зловмиснику вже повідомили про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України, що передбачає до 15-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про подію, що сталася в одному з дворів багатоповерхівки по вулиці Семена Палія, правоохоронцям повідомили лікарі швидкої допомоги, які прибули за викликом сина потерпілої. Поліцейські встановили, що 51-річна одеситка прямувала на зустріч із сином, коли до неї підійшов незнайомець і вдарив тупим предметом по голові. Від удару вона впала на асфальт, після чого зловмисник зняв з її руки срібний браслет, дістав з її кишені мобільний телефон та вирвав з рук сумку з особистими речами. Загальна вартість завданого громадянці збитку становить 15 900 гривень.

Жінку госпіталізували до лікарні, де їй діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом скроневої кістки, численні забої та садна м’яких тканин голови.

Особу нападника встановили оперативники територіального підрозділу поліції в ході проведення розшукових заходів. Його розшукали та затримали наступного дня після скоєного. Правопорушником виявився 29-річний житель одного з населених пунктів Одеського району, який раніше вже був засуджений за майнові злочини», - розповів заступник начальника відділу поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 - начальник сектору кримінальної поліції Микола Понікар.

Наразі проводяться заходи щодо встановлення місцезнаходження викраденого майна.

«Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили зловмиснику про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України, а саме у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаному із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, тобто розбої, вчиненому особою, яка раніше вчинила розбій, вчиненому в умовах воєнного стану. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідчі дії тривають», - зазначив заступник начальника СВ відділу поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Наталія Мрочко.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews