Одеська область: Багатотисячна хресна хода з іконою Тихвинської Богородиці пройшла у Свято-Покровському скиту УПЦ

У Свято-Покровскому скиту (село Маринівка, Одеський район) 09 липня пройшли урочистості. Митрополит Одеський та Ізмаїльський, Владика Агафангел звершив чин освячення нового храму на честь Тихвинської ікони Богородиці.

На урочистості прибули тисячі православних віруючих, Єпископи з багатьох єпархій Української Православної Церкви, які вирішили розділити радість від свята разом з віруючими Одеської Єпархії.

Митрополит Одеський та Ізмаїльський, Владика Агафангел, під час звернення до віруючих, які зібралися на свято, висловив думку, що Свято-Покровський скит УПЦ у селі Маринівка, за кількістю святинь, цілком можна порівняти з відомою у православному світі Святою горою Афон. «Нині важкі часи для багатьох людей. В Україні війна. Якщо у вас виникне бажання поїхати у паломництво, я радив би їхати до Свято-Покровського скиту, який сьогодні цілком можна порівняти зі Святою горою Афон. Свято-Покровський скит це наш православний український Афон. Тут є багато святинь, які, після щирої молитви, зцілять хвороби, допоможуть вирішити багато життєвих проблем. Сьогодні тут є ще і величний храм на честь Тихвинської ікони Богородиці. Мати Божа почує кожного», - наголосив Владика.

Сьогдні територією скиту пройшла багатолюдна хресна хода з іконою Тихвинської Богородиці, - повідомляє наш кореспондент.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews