ЗМІ: В Одеській області територію біля лиману самовільно захопили невідомі

Мешканці міста Білгород-Днівстровський звернулись до мера Віталія Граждана стосовно незаконного будівництва на березі лиману. Міський голова сьогодні, 7 липня, виїхав на місце, аби на власні очі побачити масштаби таких протиправних дій, про що він розповів у прямому ефірі. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».

Із заявою про незаконну забудову біля вулиць Островського та Заливна звернулись місцеві жителі. Наразі, територія дійсно огороджена великим парканом, уже зведені стіни першого поверху будівлі, а також неподалік видно будівельні матеріали. На момент приїзду керівництва міста будівельників та робочих на території не було.

На даний час не відомо, хто саме здійснює це незаконне будівництво.

«Я звернувся до поліції. Зараз уже в поліції зареєстровано кримінальне провадження за фактом незаконного захоплення земельної ділянки, ну і далі уже справа за поліцією,» ─ розповів у прямому ефірі Віталій Граждан.

Він наголосив, що за таке правопорушення передбачена кримінальна відповідальність. Також мер зазначив, що по даному питанню також працюватиме окрема комісія міської ради, яка в подальшому надасть свої висновки до слідства та прокуратури.

Крім того, як повідомив міський голова, уже подано позов щодо зносу незаконно встановлених гаражів, розташованих на сусідній ділянці.

Мер пообіцяв тримати містян у курсі подій щодо подальшого розвитку ситуації.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews