Геннадій Труханов: В Одесі ми пройшли надважку зиму

Сьогодні в Одесі відбулось виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг. Про це інформує сайт мерії.

«В Одесі ми пройшли надважку зиму. Напевно, за кількістю та тривалістю блекаутів ситуація була однією з найгірших в Україні. Ми вивчили всі наші слабкі місця та зробили висновки. За результатами такого аналізу в місті розроблено Концепцію енергетичної безпеки, у реалізації якої нам допомагають європейські партнери», - сказав Одеський міський голова під час засідання.

За словами Геннадія Труханова, основне завдання сьогодні - робота міських котелень, а також забезпечення об’єктів критичної інфраструктури та соціальної сфери альтернативними джерелами енергопостачання.

«На даху Міської дитячої поліклініки №6 на вулиці Глушко побудовано сонячну електростанцію. Пілотний проєкт вже демонструє свою ефективність, ми плануємо поширювати практику використання сонячної енергії для енергозабезпечення наших комунальних установ. Також проводиться обладнання перших 16 світлофорів пристроями для їх автономної роботи під час відсутності електрики», - сказав Геннадій Труханов.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews