В Одеській області попрощалися із захисником України, який тепер служитиме у Небесному війську

Сьогодні, 3 липня, жителі Лиманської громади попрощалися зі своїм захисником ─ Ярославом Вахновським. Він став справжнім щитом для своєї країни, для свого народу, на щиті й повернувся додому – навічно тепер служитиме у Небесному війську. Провести Героя в останню путь зібрались рідні, близькі, представники влади та громадськості. Про це, із посиланням на сільського голову Василя Резніченка, повідомляє «Бессарабія INFORM».

Як повідомлялось раніше, загибель 28-річного Ярослава підтвердилась нещодавно, а загинув він 11 листопада 2022 року в селі Давидів Брід на Херсонщині. Був розвідником.

«Де взяти слова, щоб втішити рідних та друзів, як пояснити маленькому сину, чому він не зможе обійняти свого батька?… Триває 495-й день кривавої війни. З 24 лютого 2022 року кривавий диктатор щодня віддає накази знищувати пологові будинки, лікарні, школи, дитсадки, цивільну інфраструктуру і домівки мирних українських сімей. Та терористи навіть не очікували, що наш народ об’єднається і буде шалено підтримувати своїх захисників, боротиметься за свою Свободу і віритиме в Перемогу! На жаль, маємо важкі втрати у цій героїчній боротьбі за Життя. Лиманська громада низько вклоняється вірному сину України: ім’я Ярослава Вахновського назавжди буде вписано до нашого героїчного літопису. Висловлюю щирі співчуття рідним, побратимам і друзям – він назавжди залишиться в нашій пам’яті доброю, відкритою людиною, і вправним, відданим Присязі і своєму народу Воїном. Честь і Слава Захиснику України! І світла пам‘ять…», ─ йдеться у дописі сільського голови.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews