Мешканець Херсона, дружину та доньку якого вбила ракета, три дні йшов пішки до Одеси разом із собакою

Житель Херсона за три дні пішки діставався Одеси разом зі своєю німецькою вівчаркою. В евакуаційний автобус їх не пустили через те, що собака був без намордника. Про це повідомила зоозахисниця Яна Титаренко.

"Ви, напевно, хочете запитати, чому він не купив намордника, чи не попросив, чи ще щось. Так, він не купив і не попросив, бо просто не мав на це моральних сил. Його дружину та п'ятирічну доньку вбило ракетою, яка прилетіла до будинку, але з будинку він не їхав навіть через руйнування, він поїхав лише тоді, коли піднялася вода, і громадяни Російської Федерації остаточно зруйнували місце, де він колись був щасливий", – написала волонтер.

Як пише портал Вгороде, чоловік діставався Одеси пішки протягом трьох днів. У подорож він вирушив, маючи при собі лише 300 гривень – ці гроші витратив на корм для собаки та воду.

"Я не писатиму про його стан, про моїх дівчат, які знайшли йому квартиру і почали відновлювати документи, про те, що ми повністю закрили його базові потреби та потреби собаки, напишу лише, що зараз вони із собакою багато сплять, а на запитання "як справи", він відповів "собака почав їсти"", – розповіла Яна Титаренко.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews