В Одесі раптово помер настоятель храму УПЦ, який готував гуманітарну місію

30 червня 2023 р. увечері раптово відійшов до Господа настоятель Свято-Димитрівського храму м. Одеси, що на другому християнському кладовищі, протоієрей Олександр Якименко, 18 листопада 1975 р. н.

Протягом останнього дня життя отець Олександр разом із кліриками та парафіянами храму пакували гуманітарну допомогу для мешканців Херсонщини і повинні були сьогодні їхати з гуманітарною місією.

Повернувшись додому він відчув себе погано, викликав швидку, але, на жаль, після реанімаційних дій, співробітникам екстреної медичної допомоги не вдалося врятувати батюшку, який був дуже порядною чуйною людиною, діяльним священником.

Одеська єпархія УПЦ висловила щирі співчуття рідним та близьким отця Олександра, закликала молитися про заупокій його душі.

З благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела заупокійну Божественну літургію та чин поховання новопреставленого протоієрея Олександра буде звершено 2 липня 2023 року о 8:00 архієпископом Болградським Сергієм, вікарієм Одеської єпархії УПЦ у храмі святого Димитрія на II-му Християнському кладовищі м. Одеси, - повідомляє єпархіальна прес-служба.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews