Одеський благодійний фонд «Аджалик» продовжує допомагати жителям сіл, які опинилися за межею бідності

Сьогодні волонтери БФ Аджалик,завітали до Новокальчевської Об'єднаної Територіальної Громади (Березівський район, Одеська область). Передали нужденним одяг від нуля до великих розмірів.

«Хочу висловити слова подяки Kseniya Vyalenko за наданий вантаж.

З цією чарівною дівчиною співпрацюємо давно. Дякую за довіру», - пише волонтер Станіслав Ткачук.

Він наголосив, що все більше зустрічається з тим, що війна закінчилася для тих, чиїх рідних немає в лавах ЗСУ або на фронті. «І це дуже прикро. Зараз стає все важче допомогати в першу чергу нашим захисникам, у потребах що є. А плюс ми забуваємо за людей, які постраждали від війни, які зараз в сктрутному становищі.

Не треба писати що всі питання до влади. Влада допомогає чим може. Якщо хтось в чому сумнівається, на це є інші органи влади. Але зараз не про це. Можете донатьде, коли бачите пости, але від перевіриних вами постів чи знайомих. Не можете, допомогайте репостами, плетіть сітки, робіть свічки від комарів. Але не пишіть під різними постами ЗСУ і Волонтерів, різну дурницю. Можете зробити краще. Робіть .

Важко всім. Але почніть кожний з себе. Невже ми забули що таке людяність? Ми не повинні забувати, кому ми забов'язанні, що спимо тихо. ЗСУ - це сила , з якою рахуються всі», - наголосив Станіслав Ткачук у дописі на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Нагадаємо, що керівником фонду «Аджалик» є відомий волонтер Сергій Кривенко. У цілодобовому режимі волонтери організації прагнуть зробити все можливе для підтримки ЗСУ та всіх потребуючих. Чимало зроблено для підтримки переселенців.

Триває робота для підтримки жителів сіл Одеської області, які опинилися ща межею бідності.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews