Геннадій Труханов: Єдність та згуртованість українців під час збройної агресії росіі — це феномен, що точно увійде в світову історію

В Одесі відбувся форум громадянського суспільства «Розвиток та партнерство – шлях до побудови миру в Україні». Про це інформує офіційний сайт міста.

Основна мета заходу - сприяння ефективній комунікації між організаціями громадянського суспільства, міжнародними організаціями та органами місцевого самоврядування для кращого реагування на виклики воєнного часу.

«Єдність та згуртованість українців під час збройної агресії росіі - це феномен, що точно увійде в світову історію. Як і героїзм наших захисників. Це те, що крок за кроком веде нас до перемоги. На цьому шляху ми допомагаємо одне одному, підтримуємо, іноді ризикуємо, але головне - не залишаємо в біді», - звернувся до представників громадськості мер Одеси Геннадій Труханов.

Після виступу представники організацій поспілкувались із міським головою та надали свої пропозиції. У рамках форуму було проведено декілька панельних дискусій, спрямованих на розвиток взаємовідносин між владою та громадою.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews