Ананьївський міський голова Юрій Тищенко: Вірю, що лише разом ми здолаємо ворогів та здобудемо перемогу

Ще одну автівку передано бойовому підрозділу 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового походу, у якому служать чимало жителів Ананьївської ОТГ. Подія відбулася біля знакового місця — меморіалу Зимового Походу та має символічне значення. Про це на власній сторінці ум соцмережі Фейсбук повідомив міський голова Ананьєва Юрій Тищенко.

«Ми продовжуємо боротьбу, яку вели наші пращури та звільняємо українські землі від нечисті.

Нинішній збір на автівку став спільною справою, до якої приєдналося багато людей. Початок було закладено на ярмарку громади, де зібрали першу велику суму. Потім ще один ярмарок провели в Ананьївському ліцеї №1. Решта зборів також проводилися саме для цієї мети — підтримати бійців та допомогти їм з транспортом».

Юрій Тищенко зазначив, що було зібрано 194 тисячі гривень. 160 тисяч витратили на придбання автівки та підготовку її технічного стану до виконання бойових завдань.

Залишилося ще 34 тисячі гривень і вони, як наголосив міський голова, стають початком для нового збору.

Юрій Тищенко подякував усім, хто підтримав будь-якою сумою цю шляхетну мету. «Дякую, що ви разом з нами! Дякую вам, дорослі і малі ананьївці! Дякую, що підтримуєте! Це, дійсно, народна боротьба. Немає маленького внеску, є велика і праведна боротьба нашого народу.

Вірю, що лише разом ми здолаємо ворогів та здобудемо перемогу», - пише міський голова Ананьєва.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews