Одеська область: головний редактор газети «Вісті Ананьївщини» просить врятувати видання від остаточного закриття

Головний редактор газети Вісті Ананьївщини Володимир Седов звернувся до читачів та друзів видання у різних країнах світу. Газета опинилася у вкрай складному фінансовому становищі та на межі повного зникнення.

«Вимушений звернутися до своїх друзів-земляків – патріотів нашого старовинного Ананьєва з дальнього зарубіжжя та не тільки.

На жаль, сьогодні наша газета «Вісті Ананьївщини», наше Ананьївське надбання, яке існує з 1910 року, знаходиться в дуже скрутному становищі. Причин цьому багато – це і війна, окупація України росією, і економічна скрута».

Володимир Седов наголосив, що «сподіватися на допомогу місцевої влади сенсу немає – для них, здається, чим гірше газеті – тим краще. Наші передплатники, здебільшого люди похилого віку, не мають коштів на передплату газети, тому ми не можемо вийти навіть на собівартість. Є й інші проблеми.

Я, як редактор, вже біля року працюю безкоштовно та ще й систематично доплачую із своєї пенсії, щоб хоч якось зберегти газету, наше ананьївське надбання. Але без допомоги зовні – ананьївська газета не виживе».

Головний редактор газети просить зробити благочинний внесок та допомогти друкованому виданню фінансово.

Доброчинну допомогу можна перерахувати через WESTERN UNION на редактора газети «Вісті Ананьївщини» Володимира Сєдова або на реквізити ТОВ «Редакція газети «Вісті Ананьївщини»
Код за ЄДРПОУ 02474328
Банківський рахунок: р/р № UA663288450000026006300836201
БАНК: ФООУ АТ «Ощадбанк»,
МФО 328845
Юридична адреса та адреса здійснення діяльності: вул. Героїв України,27 м.Ананьїв Подільський район Одеська область 66400 ТОВ «Редакція газети «Вісті Ананьївщини»

Нині газета Вісті Ананьївщини має ще сторінку у соцмережі Фейсбук.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews