Геннадій Труханов: Міська влада вже підготувала звернення до центральних органів виконавчої влади

Мер Одеси Геннадій Труханов зустрівся з начальником Одеської військової адміністрації Олегом Кіпером. Під час робочого виїзду міський голова та начальник ОВА обговорили питання спрощення процедури передачі сховищ з державної власності в комунальну.

Міська влада вже підготувала звернення до центральних органів виконавчої влади з ініціативою щодо внесення відповідних змін до законодавства України, - повідомляє сайт мерії.

Насамперед, йдеться про укриття, що розташоване поряд із головним офісом Центру надання адмінпослуг та міською адміністрацією на вул. Косовській, яке юридично не має власника, а фактично належить підприємству-банкруту ВАТ «Краян».

«Міська рада надала згоду на прийняття цього укриття в комунальну власність на сесії ще в 2017 році, тобто майже шість років тому. Більше того: ми маємо ще 13 аналогічних об'єктів державної власності. Виділяти на них кошти та наводити порядок ми не можемо, доки не буде завершена процедура передачі укриттів місту», - сказав Одеський міський голова.

Геннадій Труханов також зазначив, що спрощення процедури передачі сховищ з державної власності в комунальну дозволить повноцінно облаштувати ці обʼєкти та обслуговувати їх надалі.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews